Blog

George Gently főfelügyelő 7. évad

Észak-Anglia egyik legelőkelőbb nyomozója, George Gently immár 7. évados felderítésébe kezd! Megbízható társával, Bacchus őrmesterrel karöltve tovább nyomoz a ’60-as évek Nagy-Britanniájának viharos időszakában, hogy minden gyilkosság és korrupciós ügy végére pont kerüljön.

A sorozat legújabb felvonása 2023. március 10-étől péntekenként 21 órától látható az Epic Drama csatornán. Különlegessége, hogy számos korszak ihlette motívumot hordoz, legyen szó a holdraszállásról, plüss dobókockákról, vagy az akkoriban debütáló rendőrségi rádiókról, no és az „új aranyról”, az olajról.
A friss részekben már aktívan jelen lesz Rachel Coles is, amellyel a sorozat a férfi és női rendőrök között húzott falat döntögeti.

Milyen ügyek várnak a nyomozópárosra?
Egy brutális támadás egy nő életét követeli, és meg kell akadályozni, hogy a tettes újra lecsapjon.
Egy férfi levetette magát egy hídról – legalábbis minden látszat szerint, de Gently gyilkosságra gyanakszik.
Egy bankrablás, amely végül a skinheadek világába kalauzolja nyomozóinkat.
Nem utolsó sorban Gentlynek ebben az évadban karrierjét is kockára kell tennie, hogy bebizonyítsa, egy nő nem önkezűleg vetett véget saját életének.

Gyilkosságok, lázadás és szexuális erőszak – tartogat izgalmakat bőséggel a George Gently 7. évada is!

Főszerepben:
Martin Shaw, a brit televíziózás egyik legmegbecsültebb színésze (Deed bíró)
Lee Ingleby (Harry Potter és az azkabani fogoly)
Lisa McGrillis (Utolsó éjszaka a Sohóban)

Előzetes

Műsor

Összefoglaló

George Gently főfelügyelő

Észak-Anglia egyik legelőkelőbb nyomozója, George Gently visszatért! Megbízható társával, Bacchus őrmesterrel karöltve tovább nyomoz a ’60-as évek Nagy-Britanniájának viharos időszakában, gyilkosságok és korrupciós ügyek felderítésén. A sorozat legújabb felvonása számos korszak ihlette motívumot hordoz: holdraszállás, olaj, plüss dobókockák és rendőrségi rádiók. Az új részekben a nyomozópáros folytatja partnerségét Rachel Coles-szal, döntögetve ezzel a férfi és női rendőrök között húzott falat. Gyilkosságok, lázadás és szexuális erőszak is felüti fejét, és minden ügy végére pontot kell tenni!

Kapcsolódó műsorok