Blog

Grantchester 4. évad

Új szereplő érkezik a Grantchester című sorozat legfrissebb évadába, aki a népszerű plébános, Sidney Chambers (James Norton) helyét veszi át a szószéken. Az alkotók erre a szerepre a szintén extrán jóképű Tom Brittney-t választották, akinek a neve mostanában gyakran felmerült az új Superman mozifilm, a Legacy kapcsán, mint az Acélember megformálására esélyes színész. A 2014 óta forgó kosztümös bűnügyi dráma 4. évadában 2023. június 1-jétől csütörtökönként 21 órától láthatjuk őt az Epic Drama sorozatcsatornán.

Egy korszak lezárult Grantchesterben, a közkedvelt lelkész, Sidney Chambers úgy látja, tovább kell állnia. Jó ideje érezte úgy, hogy csak céltalanul sodródik – egészen addig, amíg meg nem érkezett Violet Todd, az amerikai polgárjogi aktivista, aki társadalmi felelősségvállalás iránti vágyat ébresztett benne. 1956-ot írunk ekkor, változás szele érződik a levegőben, a háborút követő normák darabokra hullanak. Grantchester új plébánosa, Will Davenport (Tom Brittney) idealizmusával és energikusságával új színt hoz a közösség életébe. Hamar találkozik ő is a megfáradt nyomozó, Geordie Keating (Robson Green) bűncselekményekkel teli világával, ami egyrészről felkavarja a lelkét, másfelől pedig feltárja saját zaklatott múltját. Vajon e téren is elődje nyomdokába lép, és besegít a környékbeli bűntények felgöngyölítésébe?

Előzetes

Műsor

Összefoglaló

Grantchester

1956-ot írunk. Egy év elmúlt, mióta Amanda elment, és Mrs. Maguire – aki most már Mrs. Chapman – hozzáment Jackhez. Tényleg változás van a levegőben, a háborút követő normák darabokra hullanak. Sidney Chambers úgy érzi, hogy csak céltalanul sodródik – majd megérkezik az amerikai polgárjogi aktivista, Violet Todd, aki feléleszti benne a társadalmi felelősségvállalás iránti vágyat. Grantchesterbe új plébános is érkezik, aki Sidney helyét foglalja el a szószéken. Az idealista és energikus Will belekerül Geordie Keating felügyelő gyilkos cselszövésekkel és bűncselekményekkel teli világába, ami felkavarja a lelkét, sőt feltárja saját zaklatott múltját. Amikor Georde egyedül marad egy Sidney nélküli világban, vajon hol találja meg a helyét?

Kapcsolódó műsorok